Echipa Ski

Despre ski

Scoala de ski Snowline ofera lectii de ski atat pentru copii, cat si pentru adulti, de cea mai inalta calitate, sub forma de lectii individuale si de grup pentru toate nivelurile de pregatire, de la incepatori pana la avansati, ajutandu-va sa atingeti nivelul de aptitudini pe care l-ati dorit dintotdeauna.

Pasionatii pentru sporturile de iarna vor fi incantati de lectiile noastre, de la primii pasi, pana la perfectionarea stilului, astfel, urmarim progresul fiecarui schior pana la atingerea nivelului de aptitudini dorit.

Calitatea serviciilor noastre este de success, indiferent daca acesta este la primul contact cu acest sport sau este un schior experimentat, care doreste sa descopere cele mai dificile pante, scoala de ski Snowline reprezinta locul potrivit pentru dumneavoastra!
Lectiile private sunt o alegere excelenta, datorita strategiilor personalizate de la primul contact cu schiurile. Monitorii vor adapta lectia nevoilor dumneavoastra, pentru fiecare nivel de pregatire, cautand impreuna cele mai bune exercitii specifice.

Lectiile colective sunt perfecte atunci cand doriti sa schiati cu prietenii sau familia. Acestea pot fi transformate intr-o experienta de neuitat, sunt distractive si reprezinta o modalitate excelenta de imbunatatire a abilitatilor. In functie de nivelul de pregatire si de varsta, lectiile colective se organizeaza in grupuri de pana la 6 persoane.

Echipa noastra

Echipa tanara si profesionista a monitorilor de la scoala de ski si snowboard Snowline este entuziasmata sa va invete si sa va impartaseasca din experienta si pasiunea lor pentru sporturile de alunecare pe zapada, asigurand o multime de actiune, aventura si distractie.
Acreditati AMPSR- Asociatia Monitorilor de Ski Profesionisti din Romania, membra ISIA- International Ski Instructors Association, toti monitorii de ski si snowboard participa in mod regulat la CURSURI de perfectionare pentru a va asigura ca primiti intotdeauna cea mai inalta calitate a predarii, in conformitate cu cele mai recente abordari. Cu ani de experienta, monitorii nostri ofera lectiii intr-o maniera care li se adreseaza atat celor mai induiosatori copii, cat si celor mai infricosati adulti.
De asemenea, in echipa sunt si sportivi de performanta din cadrul Campionatului National de Ski Alpin si din cadrul Campionatului National de Snowboard, care participa la concursuri organizate de Federatia de Ski si Snowboard, la nivel national si international.
Dominic Marcu
Dominic Marcu
Monitor Ski
Eliza Istrate
Eliza Istrate
Monitor Ski
Georgiana Necula
Monitor Ski
   
Iordache Florin
Iordache Florin
Monitor Ski
Florin Iordache este absolvent al Universitatii Transilvania din Brasov, specializat in Proiectarea mobilei si produselor finite din lemn in...
Iris-Theodora Bartik
Iris-Theodora Bartik
Monitor Ski
Bartik Iris Theodora, fosta schioare de performanta la cluburile de pe Valea Prahovei, absolventa a facultatii de Educatie Fizica si Sporturi...
Mihai Cojanu
Mihai Cojanu
Monitor Ski
Nanu Cristea
Nanu Cristea
Monitor Ski
Pasionat de mic de sporturile de alunecare pe zapada, a devenit monitor din dragoste pentru ski si copii, schiaza de la varsta de 4 ani.
Andrei Mortila
Andrei Mortila
Monitor Snowboard / Ski
Fost sportiv de performanta, component al lotului national de snowboard cu participari la 2 Campionate Mondiale de Snowboard, si cu cea mai inalta...
Alexandru Munteanu
Alexandru Munteanu
Monitor Snowboard
Nascut pentru sporturile de alunecare pe zapada , el practica snowboarding de la varsta de 9 ani.
Paul Paraschivescu
Paul Paraschivescu
Monitor Ski
Schiaza de la varsta de 3 ani, iar din pasiune pentru acest sport a decis sa profeseze ca si monitor de ski din anul 2008. Iubeste natura...
Florin Munteanu
Florin Munteanu
Monitor Ski
Legitimat de catre FEDERATIA ROMANA DE SCHI SI BIATLON din anul 2000, este pasionat de schi inca din copilarie.
Mihai Cocos
Mihai Cocos
Monitor Ski
Livia Dobre
Livia Dobre
Monitor Ski
Viorel Loghin
Viorel Loghin
Monitor Ski
Paul Seremet
Paul Seremet
Monitor Ski
Emanuel Duad
Emanuel Duad
Monitor Ski