Tip lectii ski

Lectii Ski

Scoala de ski Snowline ofera lectii de ski atat pentru copii, cat si pentru adulti, sub forma de lectii individuale si de grup pentru toate nivelurile de pregatire, de la incepatori pana la avansati, ajutandu-va sa atingeti nivelul de aptitudini pe care l-ati dorit dintotdeauna.
Pasionatii pentru sporturile de iarna vor fi incantati de tipurile noastre de lectii, de la primii pasi in ski, pana la perfectionarea stilului, Scoala de ski Snowline vine in sprijinul dumneavoastra oferind servicii de cea mai inalta calitate. Calitatea serviciilor noastre este datorata strategiilor individuale de invatare de success, urmarind progresul fiecarul schior, indiferent daca acesta este la primul contact cu acest sport sau este un schior experimentat, care doreste sa descopere cele mai dificile pante, scoala de ski Snowline reprezinta locul potrivit pentru dumneavoastra!

Lectiile private sunt o alegere excelenta de a invata primii pasi in ski, o oportunitate de a examina in detaliu concepte si exercitii specifice. Astfel, monitorii nostri pot adapta lectia in intregime nevoilor dumneavoastra, facand astfel fata fiecarui nivel de pregatire.

Lectiile colective sunt alegerea ideala atunci cand doresti sa schiezi cu prietenii sau cu familia si nu numai. Acestea pot fi transformate intr-o experienta de neuitat, sunt distractive si reprezinta o modalitate excelenta de a va intalni cu noi prieteni in timp ce va imbunatatiti abilitatile.
In functie de nivelul de pregatire si de varsta, lectiile colective se organizeaza in grupuri de maxim 6 persoane.