Echipa Ski

Despre ski

Scoala de ski Snowline ofera lectii de ski atat pentru copii, cat si pentru adulti, de cea mai inalta calitate, sub forma de lectii individuale si de grup pentru toate nivelurile de pregatire, de la incepatori pana la avansati, ajutandu-va sa atingeti nivelul de aptitudini pe care l-ati dorit dintotdeauna.

Pasionatii pentru sporturile de iarna vor fi incantati de lectiile noastre, de la primii pasi, pana la perfectionarea stilului, astfel, urmarim progresul fiecarui schior pana la atingerea nivelului de aptitudini dorit.

Calitatea serviciilor noastre este de success, indiferent daca acesta este la primul contact cu acest sport sau este un schior experimentat, care doreste sa descopere cele mai dificile pante, scoala de ski Snowline reprezinta locul potrivit pentru dumneavoastra!
Lectiile private sunt o alegere excelenta, datorita strategiilor personalizate de la primul contact cu schiurile. Monitorii vor adapta lectia nevoilor dumneavoastra, pentru fiecare nivel de pregatire, cautand impreuna cele mai bune exercitii specifice.

Lectiile colective sunt perfecte atunci cand doriti sa schiati cu prietenii sau familia. Acestea pot fi transformate intr-o experienta de neuitat, sunt distractive si reprezinta o modalitate excelenta de imbunatatire a abilitatilor. In functie de nivelul de pregatire si de varsta, lectiile colective se organizeaza in grupuri de pana la 6 persoane.

Echipa noastra

Echipa tanara si profesionista a monitorilor de la scoala de ski si snowboard Snowline este entuziasmata sa va invete si sa va impartaseasca din experienta si pasiunea lor pentru sporturile de alunecare pe zapada, asigurand o multime de actiune, aventura si distractie.
Acreditati AMPSR- Asociatia Monitorilor de Ski Profesionisti din Romania, membra ISIA- International Ski Instructors Association, toti monitorii de ski si snowboard participa in mod regulat la CURSURI de perfectionare pentru a va asigura ca primiti intotdeauna cea mai inalta calitate a predarii, in conformitate cu cele mai recente abordari. Cu ani de experienta, monitorii nostri ofera lectiii intr-o maniera care li se adreseaza atat celor mai induiosatori copii, cat si celor mai infricosati adulti.
De asemenea, in echipa sunt si sportivi de performanta din cadrul Campionatului National de Ski Alpin si din cadrul Campionatului National de Snowboard, care participa la concursuri organizate de Federatia de Ski si Snowboard, la nivel national si international.