Echipa Snowboard

Despre Snowboard

Snowline ofera o gama larga de lectii de snowboard pentru toate varstele si toate nivelurile de pregatire, sub forma de lectii individuale si de grup, de la incepatori pana la avansati, ajutandu-va sa atingeti nivelul de aptitudini pe care l-ati dorit dintotdeauna.

Daca doriti sa incercati acest sport minunat, monitorii nostrii acreditati AMPSR, membra ISIA, va vor sprijini de la primul contact al snowboardului cu zapada, pana la cele mai agresive coborari in afara partiei amenajate.

Lectiile private se adreasa atat incepatorilor, cat si avansatilor. Pentru incepatori, lectiile private sunt cea mai eficienta modalitate de a invata intr-o perioada scurta de timp, deoarece beneficiati de o atentie personalizata pe masura ce explorati acest sport. Pentru snowboarderii experimentati si avansati,avem monitori specializati in snowpark si freeride, care va vor ajuta sa va perfectionati stilul si tehnica.

Lectiile colective de snowboard sunt placute si ofera o oportunitate minunata de a va face noi prieteni sau de a invata acest sport impreuna cu familia sau prietenii.

Snowboardingul de grup ofera o tona de distractie si o experienta de neuitat, cu sansa de a profita la maximum de pantele perfect ingrijite ale statiunilor de pe Valea Prahovei.

Fie ca experimentati snowboarding-ul pentru prima data, fie ca sunteti in cautarea de noi experiente, monitorii nostri se vor dedica total pentru a va satisface nevoile intr-un mediu sigur.

Echipa noastra

Echipa tanara si profesionista a monitorilor de la scoala de ski si snowboard Snowline este entuziasmata sa va invete si sa va impartaseasca din experienta si pasiunea lor pentru sporturile de alunecare pe zapada, asigurand o multime de actiune, aventura si distractie.
Acreditati AMPSR- Asociatia Monitorilor de Ski Profesionisti din Romania, membra ISIA- International Ski Instructors Association, toti monitorii de ski si snowboard participa in mod regulat la CURSURI de perfectionare pentru a va asigura ca primiti intotdeauna cea mai inalta calitate a predarii, in conformitate cu cele mai recente abordari. Cu ani de experienta, monitorii nostrii ofera lectii intr-o maniera care li se adreseaza atat celor mai induiosatori copii, cat si celor mai infricosati adulti.
De asemenea, in echipa sunt si sportivi de performanta din cadrul Campionatului National de Ski Alpin si din cadrul Campionatului National de Snowboard, care participa la concursuri organizate de Federatia de Ski si Snowboard, la nivel national si international.
Andrei Mortila
Andrei Mortila
Monitor Snowboard / Ski
Gutu Costin
Gutu Costin
Monitor Snowboard
Anexandru Grosu
Anexandru Grosu
Monitor Snowboard
Alexandru Rusu
Alexandru Rusu
Monitor Snowboard
Amalia Dinu
Amalia Dinu
Monitor Snowboard
Mihai Cocos
Mihai Cocos
Monitor Snowboard
Amalia Negutescu
Amalia Negutescu
Monitor Ski si Snowboard